3 Eylül 2013 Salı

AFFETMEK ÜZERİNE...


AFFETMEK ÜZERİNE

Ne yazık ki kendimizi ya da bize kötü duygular yaşatan bazı insanları affetmeden özgürleşemiyoruz. Yaşadıklarımız ve yaşananlar aklımıza geldiği anda nefret duygularımız perçinleşiyor.

Bu nefret duygusu bizim hayattan zevk almamızı engelliyor. Hayatın güzel olan yanlarını görmemizi engelliyor.

Hiç kimse mükemmel değildir. Kendimize bu kadar yüklenirsek depresyon ve umutsuzluk denizinde kaybolur gideriz. Bizi üzen insanların ruhu bile duymaz.


Affetmek insanı özgürleştirir, önündeki engelleri kaldırır.

Affetmek için hazır değilseniz zamana ihtiyacınız olabilir ama unutmayın ki zaman hızla akıp gidiyor.

Affetmek bir seçimdir. Kendiniz için , kendi mutluluğunuz için bunu yapacaksınız.

Biliyorum acılar sizin acılarınız, affetmek hiç kolay değil ama sizin özgürleşebilmeniz için zor olanı yapmanız gerekiyor.

Affettiğiniz zaman geçmişteki anılarınızın esareti altından kurtulacaksınız. Yaşamınızı artık her an o anılar kontrol etmeyecek, kontrol sizde olacak.

Affetmek o kişiyi sevmek anlamına gelmez,

Affetmek o kişiyi suçsuz bulmak değil,

Affetmek o kişinin verdiği zararı telafi etmek için çaba göstermemek değil,

Affetmek artık acıyı hissetmemektir...

Yapılanları zihinsel olarak unutmak zaten mümkün değildir ama yüreğimizdeki o duygusal unutmayı başarabilirsek affetmişiz demektir.

ŞİMDİ AFFETMEYE HAZIR MISINIZ?

Öncelikle kendinizi. Her ne yaşadıysanız lütfen kendinizi suçlamayın. Yaşanması gerektiği için yaşandı ve alacağınız dersler vardı.

Şimdi önünüzde ki güzel günlere koşmanın zamanı.

Ben tek başıma yapamıyorum bunu diyorsanız. 

Melekleriniz size yardıma hazır. Yeter ki siz gönülden isteyin.

‘’ Allah’ın izniyle Sevgili Meleklerim, Sevgili Başmelek Ceremayel şu anda kendimi affetmeye hazırım. Kendimi affediyorum. Yaşadıklarım için kendimi yargılamıyorum. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum. Kendimi suçlamaktan ve yargılamaktan vazgeçiyorum. Kendimi seviyorum. İyi ki doğdum. Kendimi hak ettiğim sevgiye, ilgiye, bolluğa , berekete bırakıyorum. Koruyucu meleğim tarafından korunduğumu biliyor ve ilahi zamanlamaya güveniyorum. Yeni bir güne mucizelerle uyanacağıma inanıyorum. Ve öylede oldu. Teşekkür ederim . ‘’

‘’ Allah’ın izniyle sevgili meleklerim, sevgili Başmelek Ceremayel , bana öğrenmem gereken dersleri öğreten insanlara artık kızmıyorum. Onlar görevlerini tamamladılar ve artık hayatımda değiller. Bana bu tecrübeleri yaşatan insanları ( isim söyleyebilirsiniz ) affediyor ve kendimi , ruhumu , bedenimi özgürleştiriyorum. Artık sevgiye, ışığa, bolluğa, berekete tüm kalbimle hazırım. Yeni bir güne mucizelerle uyanacağıma inanıyorum. Ve öylede oldu. Teşekkür ederim. ‘’

Sevgiler...



Alıntı

2 yorum:

  1. Sevgili Burcu,
    Hayatımdaki bazı insanlara karşı ne yazık ki "affetmek" duygusunu geliştiremedim , kin tutmak falan değil bunun anlamı, başarabilirsem omuzlarımdaki birçok yük gidecek biliyorum ancak olmuyor işte, öyle kırılmışım demek ki en güzel şey "zamana" bırakmak sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Tabi ki zamana bırakabilirsiniz fakat affetmemek bir zehirdir ve zamanla bize rahatsızlık vermeye başlar, içinizdeki zehri atmadan özgürleşemezsiniz.

      Bunun için de bazı teknikler var Duygusal olarak özgürleşmeniz için
      EFT ( Duygusal Özgürleşme Tekniği)
      ve Affetmek meditasyonunu önerebilirim...
      Gerçekten işe yarıyor ve faydasını göreceğinize inanıyorum...

      Sil