21 Mayıs 2013 Salı

Usui Reiki 1. Derece Uyumlanma (İnisiyasyon) Eğitimi

Sevgili Dostlar, 

Eğer yaşamınızdan mutlu değilseniz ya da bu böyle gitmez artık daha farklı bir şeyler olmalı diyorsanız. Daha iyi olmak, daha mutlu olmak, daha pozitif olmak, çevrenize de pozitif enerji yayıp pozitif olay ve kişileri çekmek istiyorsanız tam aradığınız yerdesiniz şuan. Diyoruz ki KENDİNİZ İÇİN BİR İYİLİK YAPIN, REİKİ İLE TANIŞIN. 

Hayatta birçok yatırımlar yapıyoruz. Ev alıyoruz, araba alıyoruz ama kendimize yatırım yapmıyoruz. Daha çok kazanmak için daha çok çalışıyoruz. Daha sonrada hayatın bu stres ve sıkıntısı içinde hasta oluyoruz ve bu defa kazandıklarımızı iyileşmek için hastalığa harcıyoruz.

Şimdi artık her şeyi dengede götürmenin zamanı. Birazda kendimize yatırım yapalım ve zaman ayıralım. Biz huzurlu ve sağlıklı olmazsak kazandığımız hiçbir şeyin de anlamı olmayacaktır.

Usui Reiki 1. derece Uyumlama ( İNSİYE ) eğitimi başlatıyoruz.
SIKCA SORULAN SORULAR

SORU: Reiki Nedir ?
CEVAP:
Rei her yerde varolan, ki: ruhsal yaşam enerjisi anlamına gelmektedir. Sözcük anlamı, "Evrensel Yaşam Enerjisi" anlamına gelmektedir.
Reiki herhangi bir din ya da inanç şekli değildir her inanca sahip insan tarafından kolaylıkla uygulanabilir. Reiki tıbbı reddetmez aksine tıbbi tedaviye destek olma işlevindedir. Reikinin hiç bir zararı ya da yan etkisi yoktur, zamanla unutulmaz ve etkisi kaybolmaz. Birçok hastalıkta tıbbi tedaviyi tamamlar, Zihinsel ve bedensel gerginliklerden kurtulmayı sağlar, İlaçların yan etkisini azaltır, Yorgunlukları giderir, Bağımlıklardan kurtulmaya yardım eder kısaca sağlık ve kişisel gelişim anlamında önemli pozitif etkiler yapar. Reiki etkili olarak soğuk algınlığı, yanıklar,yaralar ağrılar, sızılar gibi rahatsızlıklardan; kanser, kalp hastalıkları, tansiyon, gibi ciddi hastalıklara kadar bir çok sağlık sorununda son derece etkilidir. Özellikle yeni oluşmuş hastalıklarda çok daha kısa zamanda etkisini gösterecektir. Reiki bugün dünyada yaklaşık iki milyon kişi tarafından uygulanmaktadır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Dünyada birçok hastane reiki uygulamayı bütünleyici kabul etmekte ve reikiyle ilgili çalışmalara önem vermektedir. Reiki uygulayıcılarda sezgileri güçlendirir, ruhsal farkındalığın artmasını sağlar.
Reiki şifa ve ruhsal çalışmalara dayanan binlerce yıllık ve enerji aktarımı ile şifa vermeye dayalı bir tekniktir. Batıya yayılmaya başladığında "Evrensel Yaşam Enerjisi " olarak tercüme edilmiştir.
Ancak ezoterik olarak "yüce kaynağın bilincini taşıyan, ruhsal amaçla çalışan yaşam gücü enerjisi "açıklaması anlamını daha iyi ortaya koyar.

Yani; Reiki bir Ruhsal Şifa Tekniğidir.

Reiki, bedende meydana gelen enerji dengesizliklerini ve negatif enerji blokajlarını çözebilmek için yetersiz veya eksik kalan kendi enerji bedenimizi dengeleyip, tamamlayarak ve temelde bilinç değişikliği gerçekleştirerek ruhsal, dolayısıyla da fiziksel iyileşme sürecini başlatmamız yolunu açar.
Reiki fiziksel, zihinsel, duygusal sorunların tümünde kullanılabilir.
Reiki bir din değildir ve hiçbir inanca bağlı tutulmaz.
Japonya, Amerika ve Avrupa'nın bazı bölgelerinde Reiki klinikleri bulunmaktadır.
Reiki Türkiye'de de son yıllarda yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

SORU: Reiki uyumlaması almak istiyorum fakat Reiki benim ne işime yarayacak ?
CEVAP :
•Kilometrelerce uzaktaki yakınlarına hatta dünyanın bir ucunda bile olsa reiki ile ona bağlanıp enerji gönderebilirsin.

•Geçmişte yaşamış olduğun ve senin bilinçaltında iz bırakan olaylara reiki gönderip bunu düzeltebilirsin.

•Geleceğe reiki gönderebilirsin. Örneğin; bir ay sonra bir sınavın, bir toplantın, ya da çok önem verdiğin bir görüşmen var. O tarihe enerji gönderebilirsin. Bu gönderdiğin enerji o tarih ve saat geldiğinde otomatik olarak akmaya başlayacak ve seni destekleyecektir.

•Reiki aynı zamanda bir şifa enerjisidir. Hastalıklı bölgene reiki vererek hastalığını iyileştirebilirsin.

•Sevdiklerinle senden nekadar uzakta olurlarsa olsunlar reiki enerjisi ile onlara bağlanıp onlara sevgini ve desteğini gönderebilirsin.

•Ortamdaki negatif enerjiyi reiki ile temizleyebilirsin.

•Reiki ile kendine koruma alanı yaratır enerji sömüren insanların etkilerinden kurtulabilirsin.

Bir ilişkinin düzelmesi için o kişiye reiki gönderebilirsin.


SORU : Reiki şifa enerjisini bende kullanmak istiyorum. Nasıl kullanmaya başlayabilirim ?

CEVAP: Reiki Uyumlama ( İNSİYE) dediğimiz bir yöntemle uyumlama almak isteyen kişiye aktarılır. Uyumlandıktan sonra bu enerji uyumlama alan kişide de çalışmaya başlar ve bir ömür boyu yok olmaz ve kaybolmaz. Kendine dilerse başkalarına da bu şifa enerjisini kullanabilir.

SORU: Reiki de dereceler olduğunu duydum. Ben hangi dereceden başlamalıyım ?


CEVAP: Usui Reiki

1.Usui Reiki 1. Derece
2.Usui Reiki 2. Derece
3.Usui Reiki 3. Derece 3A
4.Usui Reiki 3. Derece 3B ( Öğretmenlik Ustalık Aşaması ) olarak 4 dereceden oluşur.

Yeni başlayanlarla birinci derecen başlanır. Size birinci derecenin uyumlaması yapılır. Uyumlandıktan sonra reiki şifa enerjisinden yararlanabilmeniz için evinizde kendi kendinize en az 21 gün yapmanız gereken çalışmalar vardır. Bunları yapıyorsunuz. 21 günlük bu süreç sizin için hem fiziksel hem ruhsal arınma süreci oluyor ve 21 gün sonra da 2. Dereceye aynı şekilde uyumlamanızı yaparak geçebiliyoruz. Evinizde kendi kendinize yapacağınız çalışmaların resimli anlatımlı dosyalarını sizlere veriyoruz.Telefonlarımızı kaydediyoruz. İhtiyaç halinde irtibat halinde oluyoruz.

UYUMLAMA İÇİN ÇALIŞMA TARİHİ :01 Haziran 2013- 30 haziran 2013 TARİHLERİ ARASI
Uyumlamalar tek tek yapıldığı için saat saat randevu verilmektedir. Böyle bir konu ile ilgileniyorsanız bir an önce randevu alabilirsiniz.

Reiki Master
Burcu KINACI
GSM: 532 581 18 45 - 553 303 14 45
email: b-kinaci@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder